Over mij

‘Wanneer iedereen vanuit het hart zichzelf is, gaat er iets kloppen in deze wereld’

De mythe van Catharina…

Ik ben gegrepen door de mythen van de wereld. Zij raken in mij een diep gevoel van innerlijk weten en verrukking, van levendig zijn en in verbinding staan met mezelf, anderen en mijn omgeving. Wanneer ik ergens kom maak ik contact met de onderstroom. Zo ontdekte ik de Zambra in Granada, de Oda in Kosovo en de mythe van Catharina in Utrecht.

Ken jezelf

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is het doel van mijn leven? Waar kom ik vandaan en waar ga ik naar toe? Zolang ik me kan herinneren houden deze innerlijke vragen me bezig. In het verlangen mezelf beter te leren kennen ben ik op het pad gekomen van het leven en werken met gevoel en intuïtie. Hierdoor was ik een tijd lang verslaafd aan business-readings, omdat ze me heldere antwoorden gaven op mijn ontdekkingstocht naar mezelf. Mijn grootste bloopers had ik toen ik niet naar mijn gevoel en intuïtie luisterde en mijn grootste successen toen ik hier wel gehoor aan gaf. Herken je dat?

Flow voor iedereen

Dat is mijn missie. Flow is het kippenvelmoment. Het moment waarop je voelt dat alles klopt. Mensen die flow beleven herken je zo. Ze gaan volledig op in wat ze doen en presteren op hoog niveau. Alles lijkt voor hen vanzelf te gaan, zonder moeite. Ze genieten en zitten goed in hun vel; Het zijn levenskunstenaars.

Diverse wegen naar flow

Sinds ik in Syrië een paar keer wekenlang in een permanente staat van flow verkeerde, fascineert dit onderwerp me zo dat ik op onderzoek uit ben gegaan. Ik ontdekte dat het misschien lijkt alsof flow je zo af en toe overkomt, maar dat je het echter zelf kunt creëren door je zijn en doen in balans te brengen. Via coaching, reading, opstelling en de inzet van lichaamsbewustzijn.

Reading

Van inzicht naar uitzicht

Klaar om stappen te maken vanuit je volledige potentieel? Sta je voor complexe beslissingen? Loop je vast in gepieker en duizend gedachten maar wil je tot de kern van je probleem doordringen? En met gemak en zelfvertrouwen een keus kunnen maken? Binnen twee uur heb je inzicht en uitzicht op succes.

Boek je reading
Een bijzondere investering in jezelf

“De ellende van een reading van Karin is: ze blijkt altijd gelijk te hebben! Het
duurt alleen vaak even voordat je dat doorhebt“
Esther, schrijfster